Back to top

Empat a Martorell

El Reus FCR no passa de l'empat en la seva visita a Martorell. Amb la victòria del Valls, els roigs-i-negres cauen a la segona plaça de la classificació, això sí, empatats a punts amb els de l'Alt Camp.

Ocasions n'hi ha hagut perquè el Reus sumés els tres punts, però els roigs-i-negres s'han conformat amb l'empat en la seva visita a Martorell (2-2). De fet, veient que els locals s'han avançat en el marcador en dues ocasions, el punt és bo i tot. Martí Ramos ha avançat els del Baix Llobregat al 21 de la primera part (1-0), i no ha estat fins al segon temps que Sergi Moreno ha empatat resolent un bon u contra u davant del porter (1-1). 

Poc després, el mateix Ramos ha tornat a avançar els blanc-i-vermells amb una gran volea imparable per Alejandro Verdejo. Al 68, Victor Oribe ha picat un córner que Álex Fernández ha convertit en l'empat definitiu (2-2). De fet, el mateix Oribe ha tingut el tercer, però la pilota ha sortit fregant el pal.

Amb l'empat i la victòria del Valls, el Reus perd la primera posició de la classificació, que és pels de l'Alt Camp. Això sí, tots dos estan empatats amb 33 punts. Aquesta setmana comença la segona volta de la competició, i els de Marc Carrasco rebran el Prat B a l'Estadi

FOTOGRAFIA: Jordi Coll

Paraules clau:

Notícies relacionades