Empat positiu del Reddis a la Canonja

Els roigs-i-negres van tenir oportunitats per emportar-se els tres punts, però el marcador no es va moure i ambdós conjunts es van repartir els punts (1-1).

El Reddis no va passar de l'empat a u davant la seva bèstia negra, la Canonja. El partit es va complicar pels de Marc Carrasco, que van veure com els locals s'avançaven en el marcador al minut 23 amb un gol de penal de Dani Maireles. Els roigs-i-negres no van poder igualar el partit fins a la segona part, quan Nico Díaz va culminar un gran contraatac reusenc.

Tot i no poder sumar els tres punts, l'empat és positiu pels ganxets, que continuen ocupant una de les dues places d'ascens a la Primera Catalana. Amb aquest empat el Reddis se situa en la segona posició de la classificació amb quatre punts. Aquest cap de setmana els roigs-i-negres visitaran el camp de l'Aldeana, en el que serà l'enfrontament entre els campions de les primeres fases dels subgrups del Camp.