Back to top

Empat suficient per aconseguir la quarta plaça

El Reus arranca un empat de Sant Hipòlit i s’assegura el factor pista a favor en els quarts de final del play-off

Els primers minuts del Voltregà-Reus han estat marcats per les pilotes aturades que no han pogut aprofitar els de Jordi Garcia. Una blava d’Eric Vargas ha acabat amb Compagno enviant la bola al ferro; mentre que la targeta a Arnau Canal ha finalitzat amb Miquel Estrada aturant la falta directa de Diego Rojas.

Tot i que els roigs-i-negres han tingut opcions, el primer gol l’ha celebrat el conjunt d’Osona. Canal ha avançat els blanc-i-blaus des del punt de penal (1-0), una acció que ha arribat després que Ferran Giménez toqués la bola amb el patí dins de l’àrea. 

El Reus iguala el marcador

Gerard Teixidó ha pogut fer el segon del Voltregà des de la directa, però la bola ha sortit per sobre del travesser. Poc després, una bona jugada entre Compagno, Rojas i Gelmà ha significat l’empat (1-1), gràcies a la diana del 96 del Reus.

Un bloqueig i continuació entre Canal i Humbert Serra ha acabat, ara sí, amb el segon del Voltregà (2-1). Compagno des de la directa ha situat el resultat final (2-2). D’aquesta manera, el Reus jugarà els quarts de final del play-off amb el factor pista a favor davant del CE Lleida Llista. Abans, però, toca la Copa.

Paraules clau:

Notícies relacionades