Back to top

Empitjoren notablement les dades de COVID a Reus

El risc de rebrot arriba als 865 punts. La velocitat de propagació del virus se situa en 1,61 i la taxa de PCR positives és ja de 354 per cada 100.000 habitants.

La situació pandèmica a Reus es complica significativament segons les dades del departament de Salut d'aquest dimarts, 20 d'octubre. El risc de rebrot puja 115 punts i s'enfila fins als 865. La setmana passada, el mateix índex es trobava a 453 i ja aleshores superava amb escreix la mitjana catalana i també del Camp de Tarragona. 

De fet, al Camp de Tarragona, on s'han registrat més de 200 positius confirmats per PCR i hi ha hagut cinc defuncions en les darreres hores, el risc de rebrot supera els 400 punts i se situa en 441. 

Increment de casos

La setmana passada, el regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus, Òscar Subirats, ja alertava que la ciutat estava per sobre de la mitjana. Assegurava que calia extremar les precaucions per no col·lapsar el sistema sanitari. Aquest dilluns l'Hospital Sant Joan obria la segona planta d'UCI, amb una trentena de llits. 

A la ciutat també incrementa la velocitat de transmissió del virus, l'Rt, que passa de 1,52 la setmana passada a 1,61, segons les dades de Salut. També ha incrementat la taxa de confirmats per PCR que és de 354,68 per cada 100.000 habitants. 


kia

 

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades