Back to top

'Encara que no els vegis', cançó dedicada al personal sanitari

Durant aquests dies de confinament, amb situacions complicades, angoixants o bé amb estones que es fan feixugues de passar, va bé aferrar-se als moments intensos i als sentiments més positius... I això és el que ha fet el músic Fito Luri amb la seva nova cançó "Encara que no els vegis", dedicada al personal sanitari.
fito luri amb la guitarra

'Encara que no els vegis', del músic Fito Luri, busca ser un homenatge a tot el personal sanitari que lluita a contrarrellotge per salvar la vida de milers de persones, siguin on siguin i amb les circumstàncies que siguin. Aquesta cançó serveixi, evidentment, d'aplaudiment per a tots els que aquests dies ens estan donant grans mostres d'humanitat i professionalitat.

La lletra explica com es viu el confinament, la falta de contacte i distanciament entre les persones... i quin millor exemple que aquesta cançó, que ha estat gravada des de la distància, ja que tots els músics que hi han intervingut, Remon Ubasart, Xavi Centellas, Albert Domingo i Fito Luri, estan confinats a les seves cases. El vídeoclip ha estat realitzat mitjançant vídeos que han fet arribar els ciutadans al Fito Luri a través de les xarxes socials.

Paraules clau:

Notícies relacionades