Back to top

Encesa dels llums de Nadal als barris de la ciutat

Enguany s'incrementen les zones enllumenades amb El Roserar de Mas Iglesias i el tram entre el barri Juroca i el barri Montserrat
enllumenat

L'Alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha fet aquesta tarda l'encesa simbòlica dels llums de Nadal als barris de la ciutat des del carrer Pere Cavallé i Llagostera, al barri de les Parcel·les Casas. Aquest Nadal 2019 s'han il·luminat 34 barris de la ciutat i s'ha coordinat des de la Regidoria de Relacions Cíviques de l'Ajuntament, amb la col·laboració de l'Agència Reus Promoció.

L'organització de l'encesa ha comptat amb la col·laboració de l'Associació de de Veïns, de la colla gegantera Fènix de Reus que ha fet una ballada de gegants, i un grup de nens i nenes de la zona que han cantat unes nadales. L'acte ha finalitzat amb un brindis per Nadal. 

2 noves zones enllumenades

Des de l'Ajuntament s'ha convidat a totes les associacions de veïns de la ciutat perquè participessin a l'acte. Enguany la xifra de barris il·luminats ha crescut en 2 noves zones que corresponen a la nova associació de veïns El Roserar del Mas Iglesias i una altra de l'AV sur zona 5, ubicada entre el barri Juroca i el barri Montserrat. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades