Back to top

End Summer Festival per celebrar la bona temporada a Miami Platja

Miami Platja ha viscut un estiu intens pel que fa al turisme. Per a celebrar-ho, l'Ajuntament ha organitzat l'End Summer Festival, un nou format de festa per acomiadar la temporada estival.

Un cap de setmana de celebració. Així han presentat des de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp i Miami l'End Summer Festival. Els pròxims 7, 8 i 9 d'octubre, després d'un canvi en la programació, la platja de la Punta del Riu i el Bosquet del Llastres acolliran una petita fira amb un mercadet, foodtracks i activitats infantils, mentre que durant la nit es convertirà en una zona de concerts que acollirà artistes de renom com Rebeka Brown, DJ Nuria Scarp, David Ros o DJ Nàtura.

Consulta la programació sencera

El millor estiu turístic

Un nou format festiu que vol retre homenatge als restauradors i empresaris del municipi costaner després d'una temporada turística que sempre recordaran per l'alt volum de feina que han tingut després de dos anys de pandèmia. De fet, l'alcalde de Mont-roig del Camp i Miami Platja, Fran Morancho, assegura que encara estan pendents de xifres els restauradors, però que les dades de consums d'aigua que han registrat són "les més altes de la història". 

El format comptarà amb una desena de paradetes de comerciants de Miami Platja i amb 10 foodtracks o casetes gastronòmiques. Una oferta que esperen que augmenti a mesura que es consolidi el festival al llarg dels anys.

Paraules clau:

Notícies relacionades