Back to top

Enguany han mort 23 persones a les carreteres de la demarcació de Tarragona

Les xifres de l’1 de gener fins al 31 de maig doblen les de l'any passat, quan van morir 12 persones , tenint en compte que hi van haver restriccions de mobilitat durant el primer trimestre del 2021

Imatge d'arxiu d'un accident a l'A7

Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT) des de l’1 de gener fins al 31 de maig d’enguany, 71 persones han mort en 63 accidents mortals a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Durant el mateix període de l’any passat, van perdre la vida 45 persones en 43 accidents mortals. Fins al maig de 2019, abans de la pandèmia, van perdre la vida 69 persones en 66 sinistres mortals.

Maig, el pitjor mes d'enguany a Tarragona

Pel que fa a la demarcació de Tarragona, amb el que portem d'any 23 persones han perdut la vida a les carreteres. Aquesta xifra suposa un increment de la sinistralitat respecte a l'any passat, que en aquest mateix període hi va haver 12 morts i el 2019 21 morts.

El mes de maig ha estat el pitjor d’enguany a les carreteres tarragonines, amb 9 persones mortes. A més, dels 9 vianants morts a tot Catalunya, 5 han estat en aquesta demarcació. És la segona demarcació que registra més morts, per darrere de Barcelona. 

Paraules clau:

Notícies relacionades