Ensopegada a Valls

El Reus FCR veu com la Unió Esportiva Valls capgira el partit en els darrers cinc minuts del duel (2-1).

El derbi del Camp no ha pogut ser pel Reus Futbol Club Reddis. Els de Marc Carrasco han anat per davant en el marcador durant el tram final del primer temps i tota la segona meitat, però en els darrers compassos del duel el Valls ha capgirat el partit.

El Reus s'ha avançat a través de Sergi Moreno, el pitxitxi de l'equip, que ha aprofitat una passada llarga de Marcel Meseguer per superar el porter visitant Ruiz amb un bon xut creuat. Amb l'avantatge per la mínima s'ha arribat al descans. A la represa, cap dels dos equips ha gaudit de grans ocasions de gol. De fet, al minut 80, Nico Díaz ha tingut l'opció de fer el segon després una centrada d'Uri Benito, però la defensa del Valls ha evitat el gol reusenc.

Ja en els darrers compassos del duel, el Valls de Manel Cazorla ha remuntat el partit. Al minut 85 Jordi Aumatell ha fet l'empat a la sortida d'un córner, i al 90, Sergi Gómez, també amb una rematada de cap, ha deixat els tres punts a l'Alt Camp.

Segona derrota del curs

El Reus tanca el 2022 amb la segona derrota de la temporada a la Primera Catalana. Tot i el resultat, els de Marc Carrasco continuen al capdavant de la Primera Catalana amb 23 punts, conjuntament amb el Valls.

FOTOGRAFIA: Reus FCR