Back to top

Entra en servei l'estació de tren provisional de Salou-Port Aventura

S'ha habilitat un edifici prefabricat que estarà en funcionament fins a la nova construcció de l'estació definitiva. Les obres encara es troben pendents d'adjudicació

Adif ha posat en servei aquest dissabte, 16 d'octubre, un edifici provisional per a viatgers a l'estació de Salou-Port Aventura (Tarragona), coincidint amb el restabliment de la circulació ferroviària entre Tarragona i Port Aventura. Les obres es troben pendents d'adjudicació.

Les instal·lacions provisionals disposen d'un edifici prefabricat situat a l'exterior de l'andana actual i un nou accés, molt a prop de l'edifici, que consta d'una escala i una rampa des de l'avinguda de Joan Fuster.

Aquest edifici disposa de diverses dependències destinades a ús públic. El vestíbul principal acollirà la zona d'espera dels viatgers, les màquines d'autovenda i de cancel·lació de bitllets, així com les màquines de venda automàtica. D'altra banda, s'habilitaran dos lavabos adaptats per a l'ús de persones amb mobilitat reduïda i que, a més, han de disposar de canviador de nadons.

Finançament europeu

Les obres de construcció de la nova estació de Salou-Port Aventura (Tarragona) han de ser finançades per la Unió Europea -NextGenerationEU.

Paraules clau:

Notícies relacionades