Back to top

Entregaran el Lleó Petit a la ciutat

La celebració de la Festa Major de Misericòrdia ja escalfa motors. Un any després que és presentés el Lleó Petit, ara, la colla durà a terme l'acte de lliurament de l'element a la ciutat. Aquest tindrà lloc el 23 de setembre, abans de la posada en marxa del Seguici Petit. Un any en què els portadors també canvien el seu cap de colla, després de sis anys.
Lleó petit de Reus.

La colla del Lleó de Reus ja ha aconseguit pagar la totalitat del Lleó Petit. Un fet que donarà pas a l'acte de lliurament oficial de l'element a la ciutat. La voluntat dels portadors és fer-ne entrega abans del Toc de Festa Major Petita al palau municipal, dos dies abans de Misericòrdia. D'aquesta manera, la colla vol seguir apostant per la celebració de la festa i potenciar aquest element del seguici festiu.

D'altra banda, després de sis anys, l'entitat canviarà de cap de Colla. Josep Lluís Rius s'acomiada d'aquest càrrec i també com a portador. Fa un balanç molt positiu de l'evolució de la colla i destaca que 'el Lleó sempre ha estat un element estimar, però en els últims anys creiem que això encara ha anat en augment'. La colla del Lleó de Reus compta amb 13 portadors i amb prop d'una trentena de socis, als quals cal sumar els infants i les mares i pares que hi ha darrere del Lleó Petit. Una família que vol seguir creixent.

Paraules clau: