Back to top

Enxampen a un conductor que circulava a 224 km/h per l'AP-7

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Tarragona van obrir diligències penals, el dia 20 de setembre, a un home de 25 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Igualada (Anoia), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.
Els Mossos d’Esquadra enxampen a un conductor que circulava a 224km/h per l’AP-7 al Baix Camp

Pels volts de les dotze del matí del passat dimecres, en el marc d'un control de velocitat a l'autopista AP-7 a l'alçada de Reus (Baix Camp), els mossos van detectar un vehicle que circulava a la velocitat de 224 km/h en un tram de carretera limitat a 120 km/h.

El conductor va ser denunciat penalment per un delicte contra la seguretat viària en relació amb l'excés de velocitat.

 

Fins a 4.000 euros per manipular el tacògraf

En data 19 de setembre, els mossos van denunciar per via administrativa a un conductor, de nacionalitat búlgara, que duia el tacògraf manipulat.

L'infractor va ser detectat en un control de transport de mercaderies establert a l'autopista AP-7, dins del terme municipal de Tarragona.

Els agents van detectar que el conductor havia instal·lat un sistema inhibidor que anul·lava l'aparell tacògraf, amb l'objectiu de simular descansos i d'aquesta manera incrementar el temps de conducció.

El vehicle va quedar immobilitzat i el conductor va ser denunciat administrativament per una infracció en matèria de transports que podria comportar una sanció econòmica de fins a 4.000 euros.