Èpica i tercer partit

Un golàs de Compagno en l’últim segon de la pròrroga permet que l’eliminatòria es decideixi en el darrer partit.

El Reus no tenia cap altre objectiu que forçar el tercer i definitiu partit dels quarts de final del play-off de l’OK Lliga contra el CE Lleida Llista. Al primer minut, Checco Compagno amb un xut des de fora de l’àrea ha sorprès Martí Serra i ha avançat els roigs-i-negres (0-1).

David Gelmà ha pogut fer el segon des del punt de penal, però no ha anotat. Qui tampoc ha marcat una pena màxima ha estat el capità local Andreu Tomàs. Abans del descans, Sergi Folguera ha situat l’empat en el marcador (1-1).

A per les semifinals

En una segona part sense història, el duel se n’ha anat a la pròrroga. Quan la tanda de penals ja era pràcticament un fet, Checco Compagno ha aprofitat el refús d’un xut local per fer el gol de la victòria amb una definició de classe: ganxo, contraganxo i cap al tercer partit.

El partit definitiu entre reusencs i lleidatans es jugarà aquest dimarts al Palau d’Esports a partir de les 21 h.