Back to top

Epocauto tanca una edició plena d'efemèrides

La 19a. edició d'Epocauto ja és història. Els visitants han pogut veure més d'un centenar de vehicles clàssics exposats, i adquirir recanvis i complements relacionats amb els cotxes i motos de dècades passades.
fira epocauto

Entre els vehicles clàssics s'hi han exposat antiguitats tan preuades com un Ford T del 1913, el més antic de la Fira, o un David Speedster, d'un any més tard. Uns exemplars singulars que, al costat d'estands amb tota mena de recanvis per a cotxes clàssics, han sorprès gratament a més d'un visitant.

Entre les peces de gran exclusivitat també hi trobem un Rolls-Royce Silver Ghost del 1922, que com explica el responsable d'organització d'Eventos del Motor, Andrés Vázquez, "n'hi ha poquíssimes unitats al món, si algú el volgués comprar estaríem parlant de xifres superiors als dos-cents mil euros, i el que més crida l'atenció és que a l'època la premsa el va catalogar com el millor cotxe del món".

L'Epocauto també ha acollit dues destacades efemèrides. La commemoració dels 60 anys del Mini, un vehicle que encara avui en dia marca tendència, el cinquantè aniversari del SEAT 1430, un model molt popular als anys setanta que va suposar una millora de la capacitat a l'hora de viatjar.

En el marc de la Fira també s'ha pogut veure una exposició de motos Lambreta, i s'ha commemorat el centenari de la primera Copa d'Automobilisme Ciutat de Reus. Per tot plegat, una cita ineludible pels amants del motor clàssic i, potser també, per aixecar passions entre els més petits.

Paraules clau:

Notícies relacionades