Back to top

ERC assegura que l'acord amb el PSC no canvia els tempos del PDU de Hard Rock

L'endemà de l'acord amb el PSC, els diputats d'Esquerra Republicana al Camp de Tarragona han volgut valorar l'impacte que tindran els pressupostos de la Generalitat al nostre territori, desgranant algunes de les partides econòmiques més importants.

Després de dos mesos de negociacions, aquest dimecres, el govern i el PSC han tancat definitivament l'acord per aprovar els pressupostos de la Generalitat d'aquest 2023. L'endemà, els diputats d'Esquerra Republicana al Camp de Tarragona han volgut valorar l'impacte que tindran els comptes al nostre territori, desgranant algunes de les partides econòmiques, entre les quals destaquen la culminació de la primera fase del Tram Camp, una inversió de 6,4 milions d'euros a la planta de resta a Botarell o la construcció de l'escola de Maspujols.

erc camp de tarrragona irene aragonès

Com saben, un dels esculls principals era Hard Rock i l'acord de republicans i socialistes preveu que abans de l'estiu s'aprovi definitivament el pla director urbanístic que ha de fer possible l'arribada del macrocomplex urbanístic. Un acord que els republicans creuen que no recull res més enllà del que ja s'estava tramitant, és a dir, que l'acord amb el PSC ni accelerarà ni entorpirà el procediment que ha de seguir el PDU.

Endarreriment de l'inici d'obres

Salvador Illa anunciava ahir que durant el primer semestre del 2023 s'aprovarà el pla director urbanístic del macrocomplex d'oci i turisme de la Costa Daurada. El que a la pràctica vol dir desencallar el gran escull que ha comportat l'endarreriment de l'inici de les obres, previst per aquest passat mes de maig.

Paraules clau:

Notícies relacionades