Back to top

ERC Cambrils carrega contra Klein: "L'actual Rambla Jaume I provocarà malestar"

Des de l'oposició, denuncien que les presses de tot plegat fa que el veïnat i comerciants del voltant de la rambla no acabin d'estar del tot satisfets amb el resultat final d'aquesta via

L'Ajuntament de Cambrils organitzava el divendres passat una festa per donar per oberta de nou la Rambla Jaume I després d'un any i mig d'obres. Tot i això, la rambla encara presenta mancances bàsiques que poden veure's a primer cop d'ull, tal com han denunciat veïns i comerciants de les immediacions d'aquesta via.

De fet, des de l'oposició també han assenyalat alguns dels problemes amb què compta la rambla a hores d'ara, i a les portes dels dies més forts d'aquesta Setmana Santa. D'aquestes mancances, remarquen sobretot la falta de senyalització clara o l'eliminació dels contenidors, entre d'altres. Per posar un altre exemple, segons la candidata per ERC a l'alcaldia de Cambrils, Camí Mendoza, el plantejament actual de la Rambla Jaume I "provocarà malestar al veïnat", ja que tot el trànsit es desviarà a carrers paral·lels, els quals no estan preparats per absorbir aquest moviment. 

"Obres improvisades"

Mendoza també ha assenyalat que el govern, diu literalment, "ha improvisat sobre la marxa" les obres de la rambla, desmarcant-se totalment del projecte inicial a mesura que avançaven les feines. Tot plegant, suposant un sobrecost d'1 milió d'euros als cambrilencs i cambrilenques, tal com ja van denunciar fa uns mesos.

D'altra banda, des de Canal Reus s'han contactat diversos veïns i comerciants de la zona i han remarcat, com durant tots els darrers mesos en què han patit aquestes obres, que el govern no els ha comunicat en cap moment quin serà l'ús definitiu d'aquesta via. De fet, i com a reclam més urgent, demanen que s'estableixin ja les zones de càrrega i descàrrega, essencials per als comerços de la mateixa rambla.

Recupera l'entrevista sencera

Paraules clau:

Notícies relacionades