Back to top

ERC Cambrils culpa Klein d'un forat d'1 milió d'euros a la rambla Jaume I

El grup de l'oposició culpa al govern d'haver fer les coses "de pressa i corrents" i no haver previst aspectes necessaris que es reflectiran en una augment d'1 milió d'euros en la inversió de les obres.

El grup municipal cambrilenc d'Esquerra Republicana liderat per Camí Mendoza ha denunciat aquest matí que les obres de remodelació de la Rambla Jaume I tindran un sobrecost d'1 milió d'euros. Segons ERC, s'ha hagut d'afegir al projecte la instal·lació d'un dipòsit decantador d'aigües, entre d'altres aspectes que no havien previst. 

Mendoza explica que el mateix govern li ha admès que es tracta d'una mancança que van detectar durant el procés de licitació i que no és un imprevist que ha sortit d'última hora. Per tant, els republicans denuncien l'error de l'equip liderat per Klein i que, en conseqüència, aquest milió d'euros es podria haver estalviat.

ERC cambrils.jpeg

Acabar les obres "de pressa i corrents"

En aquesta llista d'aspectes 'no previstos' també s'hi suma l'ampliació de l'asfalt del final de la rambla, a tocar del passeig marítim. De fet, tant ERC com Junts a Cambrils ja havien denunciat prèviament que el govern de Klein havia tirat endavant aquestes obres abans del previst, coincidint amb la temporada d'estiu, per a poder acabar el projecte abans de les eleccions municipals

ERC també ha qüestionat d'on podrà obtenir el govern tots els diners que són necessaris, ja que hauran de fer una modificació de crèdit i apunten que el pressupost d'enguany comença a quedar-se curt.

Paraules clau:

Notícies relacionades