Back to top

ERC evidencia la falta de cura de la via pública i proposa Brigades Exprès

Posen sobre la taula uns interlocutors directes entre les associacions de veïns de cada barri i la Brigada Municipal per aconseguir celeritat en aquestes actuacions

Sota el nom 'Referents d'Espai Públic', Esquerra proposa tirar endavant un programa on els veïns de tots els barris de la ciutat puguin traspassar els seus reclams en matèria de via pública i neteja perquè es puguin solucionar amb rapidesa. Remarquen que, sovint, hi ha zones de l'espai públic que, per tenir un excés d'ús, tenen desperfectes que es mantenen al llarg del temps i costa que s'arreglin.

Ho farien amb una 'Brigada Exprés' que doni resposta tan aviat com es pugui a aquests desperfectes. Per a fer-ho, però, hauran de rebre les denúncies a través d'agents policials veïnals.

Per a la candidata republicana és essencial poder tenir un manteniment constant de l'espai públic per a evitar que la ciutadania es trobi desatesa. Amb tot, i per a poder assegurar que el servei sigui l'idoni, han explicat que també tenen plantejada l'ampliació del cos de la Brigada Municipal.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades