Back to top

ERC i Junts per Cambrils acusen a Klein de no creure en el turisme

En plena temporada turística, Cambrils no té al 100% alguns dels serveis imprescindibles per atendre als seus turistes, una manca que ERC i Junts han denunciat públicament.

Després de la polèmica que va encetar la temporada d'estiu a Cambrils amb el retard en l'obertura de les guinguetes a les platges, els problemes relacionats amb el turisme no acaben encara que els visitants ja hagin començat a omplir els carrers del municipi costaner. El grup local de Junts per Cambrils ha denunciat públicament que Oliver Klein no aposta pel turisme per la retallada de sereis que ha patit Cambrils en aquesta temporada d'estiu. Una demanda que, en paral·lel, el grup municipal d'ERC també ha posat sobre la taula

En plena temporada turística, Cambrils no té al 100% alguns dels serveis imprescindibles per atendre i donar servei a totes les persones que visiten el poble costaner durant els mesos d’estiu. Després de dos anys de pandèmia, les previsions d’afluència de visitants per aquest 2022 són molt optimistes i, de fet, ja s'estan fent notar durant aquestes primeres setmanes de juliol. 

L'oficina del Patronat de Turisme: tancada

Tot i això, des de l'oposició de l'Ajuntament de Cambrils, el grup de Junts denuncien que des del govern s'ha apostat per no reforçar la plantilla de personal del Patronat Municipal de Turisme de Cambrils en plena temporada estiuenca, un fet que ha comportat que l’oficina estigui tancada a les tardes, una franja on hi ha molta gent que visita el municipi.

Aquesta denúncia l'ha fet en paral·lel el grup municipal d'ERC, els quals també han posat èmfasi en l'aturada del funcionament del trenet turístic, el qual no va funcionar fins la setmana passada.

Tot i això, els dos partits de l'oposció remarquen la despreocupació del govern envers al turisme que actualment arriba a Cambrils. Una altra de les grans preocupacions dels grups de l'oposició és l'estat en què es troben les platges, les quals asseguren que estan "més brutes que mai"
 

Paraules clau:

Notícies relacionades