Back to top

ERC i Junts critiquen els primers 100 dies de l'alcaldia de Klein

Consideren que no s'ha fet res durant aquests tres mesos i que la moció només ha servit perquè Oliver Klein fos l'alcalde i no per mirar per la ciutadania.

Aquest divendres fa 100 dies que el Nou moviment ciutadà amb el suport de PP, Ciutadans i PSC presentava una moció de censura, feia fora del govern a la llavors alcaldessa Camí Mendoza i convertia Oliver Klein, el seu líder, en l'actual alcalde de Cambrils. 100 dies més tard, els grups de l'oposició, Esquerra i Junts, han fet un balanç d'aquest govern que consideren que va sense rumb ni transparència i amb cap visió de ciutat ni futur per Cambrils.

Els partits de l'oposició consideren que no s'ha fet absolutament res en tres mesos, a excepció de continuar amb accions que ja es van plantejar, iniciar o executar per ells mateixos, però sense cap punt fruit de la seva proposta pròpia. Així doncs, creuen que no s'està justificant per cap lloc la moció de censura.

Oliver Klein només vol enaltir la seva persona

Critiquen que encara no han presentat documents bàsics com el pressupost del 2022 o el PAM que ha de definir les línies estratègiques, i només han fet arribar les ordenances fiscals que ja estaven mig enllestides. Un fet que, segons diuen, els demostra que l'única intenció d'Oliver Klein era aconseguir l'alcaldia i enaltir la seva persona, sense pensar en Cambrils.

A més, també destaquen el canvi significatiu que s'ha fet en l'ús de la llengua, amb diferents campanyes que estan tractant malament el català i l'estan relegant, quan des de les administracions s'han de posar tots els mètodes per mantenir-la.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades