Back to top

ERC presenta el seu local de campanya al carrer Llovera

El local inclou l'exposició Reus de Futur, una mostra que recull els projectes transformadors que proposa Esquerra Republicana per al 'Reus sencer'

Noemí Llauradó, cap de llista d'Esquerra Republicana a Reus, ha presentat aquest dimarts 'exposició 'Reus de futur', una mostra que recull els projectes transformadors que proposa la formació republicana per a Reus. Es troba al nou local de campanya dels republicans, ubicat al número 15 del carrer Llovera.

La mostra que consta de 4 grans plafons recull els principals projectes que es volen impulsar a la ciutat els pròxims anys. En aquest sentit, hi apareixen iniciatives com la transformació urbanística de l'àmbit del Carrilet, la transformació dels carrers que es vol impulsar per fer una ciutat més verda i amable, la transformació del barri del Carme amb el nou CAP i l'habitatge protegit planificat o la transformació de l'habitatge en diferents punts de la ciutat, entre d'altres.

Llauradó ha volgut destacar que aquesta exposició reflecteix, una vegada més, que la proposta d'Esquerra està orientada plenament cap al futur, amb noves idees i nous projectes per a la ciutat. "Durant aquest mandat, i amb el pla estratègic Reus Horitzó 32, ja vam deixar molt clar que el nostre projecte pensa en el present i en el demà. Quan diem: 'som futur' és perquè sentim que som qui tenim la millor proposta de futur per a Reus".

Paraules clau:

Notícies relacionades