Back to top

ERC proposa la creació de la Casa de la Salut

Es tracta d'un espai destinat i gestionat per les entitats de Reus relacionades amb aquest àmbit per tal que disposin d'un lloc comú per dur a terme les seves activitats, tenir més visibilitat i ser un punt de referència del teixit associatiu de la salut a la ciutat.

La primera proposta electoral d'Esquerra Republicana a Reus és la Casa de la Salut. Es tracta d'un espai que s'ubicaria a l'antic hospital per tal d'acollir totes les entitats de la ciutat relacionades amb l'àmbit de la salut  i que s'hi volguessin sumar. L'objectiu de la proposta és el de potenciar la visibilitat de tots aquests col·lectius en una zona propera a altres equipaments relacionats amb aquest àmbit, com la facultat de Medicina, el CMQ o l'Institut Baix Camp, que també imparteix estudis relacionats amb la Salut.

A més a més, unificar un espai per a totes aquestes entitats serviria com a punt de referència per a la ciutadania a l'hora de demanar informació i també afavoriria la creació de sinergies entre elles per tal d'impulsar projectes conjunts.

La Casa de la Salut seria gestionada per les mateixes entitats que en formessin part per tal que poguessin tenir la flexibilitat horària que necessiten. Actualment, moltes d'aquestes entitats s'ubiquen en diferents centres cívics de la ciutat i han d'estar subjectes als horaris d'aquests equipaments.

Paraules clau:

Notícies relacionades