Back to top

ERC proposa una targeta cultural pels joves de 18 anys

Una targeta en què es podrien gastar 50 € en actes culturals escènics

Esquerra Republicana ha presentat la targeta "Clau Cultura 18". Es tracta d'uns bons de 50 € per invertir en activitats d'arts vives promogudes per qualsevol persona o empresa en la qual l'Ajuntament participi d'alguna manera. La targeta està pensada per aquells joves un cop facin divuit anys. A més, els republicans volen unificar la planificació dels tres teatres municipals, els dos actuals més el futur Centre Catòlic, en un sol ens.

Increment al 4%

Ara mateix es destina un 3,37% dels pressupostos a activitats culturals com les cases de cultura, sales d'exposicions, i promoció i gestió del patrimoni històric-artístic, entre d'altres. És per això, que des del partit republicà es promet incrementar la despesa d'aquest àmbit cultural, fins al 4%.

Fons Next Generation

Esquerra ha aprofitat la convocatòria d'aquest dimarts per fer públic que la ciutat rebrà entre 2 i 4 milions d'euros dels Fons Next Generation per continuar amb el projecte de refugis climàtics a les escoles de la ciutat. L'objectiu d'aquest projecte és renaturalitzar aquests espais amb més obres, vegetació i superfícies més permeable.

Paraules clau:

Notícies relacionades