Back to top

ERC proposa el Vapor Vell com a centre neuràlgic del món empresarial

El projecte seria una ampliació de la ja anunciada Escola d'Oficis i que, en una segona fase, incorporaria l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament.

L'edifici del Vapor Vell serà l'emplaçament on anirà ubicada l'Escola d'Oficis, un projecte ja anunciat pel govern reusenc i la Diputació de Tarragona i que, en una primera fase, es vol convertir en una àrea de consolidació de la Formació Professional adaptada a les necessitats del teixit productiu de la ciutat.

Des d'Esquerra Republicana de Reus, però volen anar més enllà, i proposen crear un centre neuràlgic del món empresarial i de l'emprenedoria en aquest equipament. Sota el nom Centre Empresarial del Vapor Vell, l'espai acolliria, a més de l'Escola d'Oficis, l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Reus, que englobaria diverses unitats tècniques de diferents regidories com l'àrea de comerç, la de consum, la d'indústria o l'àrea d'universitats i innovació, entre d'altres.

El projecte també vol servir per donar visibilitat a l'empresa i a l'emprenedoria, generar sinergies entre tots els sectors productius i que a través d'aquesta centralitat es doni resposta a totes les necessitats del món empresarial de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades