Back to top

ERC Reus fitxa Meritxell Barberà pel número 7 de la llista

Barberà ha anunciat que durant les pròximes setmanes es produiran canvis al capdavant d'Unió de Botiguers arran d'aquest anunci

La botiguera i actual presidenta de la Unió de Botiguers, Meritxell Barberà, és l'escollida per ser la número 7 de la candidatura d'Esquerra Republicana a Reus a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Barberà, que ve d'una família implicada també en la política municipal, en aquest cas amb l'antiga Convergència i Unió, és l'aposta dels republicans per intentar augmentar la seva representació al plenari, que actualment és de sis regidors, repetint tots sis en els primers llocs de la llista.

És doncs la primera cara nova que presenta Noemí Llauradó en el seu intent d'assolir l'alcaldia. Barberà, que vol treballar pel comerç local des del govern municipal, ha anunciat que durant les pròximes setmanes es produiran canvis al capdavant d'Unió de Botiguers arran d'aquest anunci.

Durant l'acte de presentació, Barberà ha comptat amb la presència de companys de l'associació botiguera com Carles Borrull o Rosa Lucas, que han volgut remarcar les capacitats innovadores i de dinamització de l'actual presidenta al capdavant de l'entitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades