Back to top

ERC Reus repeteix els primers sis llocs de la llista per les municipals

A la candidata a l'alcaldia i actual vicealcaldessa, Noemí Llauradó, la tornaran a acompanyar Daniel Recasens, Montserrat Flores, Carles Prats, Marina Berasategui i Òscar Subirats, actuals membres del consistori.

Esquerra Republicana de Catalunya presentarà als mateixos regidors actuals al grup municipal de l'Ajuntament de Reus en els sis primers llocs de la llista. Els republicans mantindran el bloc que ha format part de l'actual govern des del passat 2019.

Així ho ha anunciat aquest dimarts la seva alcaldable, Noemí Llauradó, assegurant que el seu grup municipal ha demostrat capacitat resolutiva i de planificació en àrees que considera cabdals en el govern de la ciutat com són Salut, Cultura o Urbanisme. Llauradó ha apuntat a més a la confiança establerta entre ells durant aquests anys de govern.

Així doncs, tot el grup municipal en bloc ocuparà el mateix lloc que van tenir a la llista dels comicis de 2019, el que implica que Daniel Recasens serà el número 2, Montserrat Flores, el 3, Carles Prats, el 4, Marina Berasategui, el 5 i Òscar Subirats, el 6.

Paraules clau:

Notícies relacionades