Back to top

ERC vol traslladar un equip del CAP Sant Pere al Carme

La candidata a l'alcaldia, Noemí Llauradó, destaca que això descongestionaria el centre i milloraria l'accessibilitat dels usuaris.
ERC vol traslladar una unitat del CAP Sant Pere al barri del Carme

Reubicar un dels dos equips del Centre d'Atenció Primària Sant Pere al barri del Carme. Aquesta és una de les grans propostes del programa electoral d'Esquerra Republicana a Reus i que ja figura també entre les previsions de CatSalut. Una aposta que segons el partit, descongestionaria el centre que actualment atén més de 40.000 persones. "El barri del Carme té una població envellida que necessita aquest servei el més pròxim possible. El fet d'apropar el CAP serà un dels avantatges primordials", explica la candidata a l'alcaldia per ERC a Reus, Noemí Llauradó. "Ens plantegem desenvolupar i potenciar una estratègia per donar elements de més resolució als Centres d'Atenció Primària, i per això ens replantegem les seves ubicacions", afegeix el gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega.

Segons el partit, es contemplen diferents solars del barri del Carme on es podria ubicar aquest nou equip del Centre d'Atenció Primària.

enquesta

Paraules clau: