Back to top

Escenes del passat i del present al 40è aniversari del TEBAC

La companyia Teatre Estable del Baix Camp celebra aquest 2020 el seu quarantè aniversari. Aquest dissabte ho ha volgut fer amb un recull d'escenes que han anat interpretant al llarg d'aquestes quatre dècades, i han omplert Cal Massó de teatre i espectacle
El TEBAC celebra el 40è aniversari

Han innovat i experimentat nous camps de la interpretació des del dia que van aparèixer com a escola i companyia teatral del Baix Camp. El 1980 van agafar el relleu a l'Escola Municipal de Teatre Bonaventura Vallespinosa i ara ja en celebren els 40 anys.

Per aquesta ocasió han volgut fer una obra especial: 10 escenes d'obres que la companyia ja havia interpretat i també algunes que han estat creades per la cita. 

Aquesta composició teatral que ha agrupat passat i actualitat, ha permès a molts dels membres i exmembres del TEBAC retrobar-se sobre l'escenari de Cal Massó, i ha comptat amb un públic molt nombrós i entregat.

L'escola de teatre reusenca ja va donar el tret de sortida al 40è aniversari el setembre del 2019 amb un vermut teatralitzat a la plaça de la Farinera.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades