Back to top

Esgotades, de nou, les entrades pel Seguici Festiu de Reus

Un cop més, els servidors informàtics van saturar-se davant l'allau de persones que van intentar retirar entrades. Des del consistori, afirmen que en aquesta ocasió, no hi va haver cap error en l'horari de posada en venda

Polèmica, de nou, entorn la retirada d'invitacions per la baixada del Seguici Festiu i del Ball de Diables de Reus. Aquest dilluns a les 4 de la tarda, es posaven a disposició de la ciutadania les entrades per aquests actes, les darreres en sortir publicades al web de Reus Cultura.

L'ajuntament havia posat a disposició les invitacions de manera esglaonada, en diferents dies per evitar, precisament, el que va acabar passant: a les 4 de la tarda, davant l'allau de visites, els servidors van tornar-se a saturar. Tot i això, durant la resta de la tarda, es van poder anar retirant invitacions amb comptagotes, però dues hores més tard, poc després de les 18.00 h,  ja no quedaven entrades per a cap de les dues baixades del pròxim dissabte.

Crítiques a les xarxes

Molts reusencs i reusenques van tornar a fer evident la seva disconformitat amb el format de retirada d'entrades a través de les xarxes socials, assegurant que no van poder aconseguir-ne de cap manera.

L'Ajuntament assegura que no hi va haver errors

Des de l'Ajuntament asseguren que, a diferència de la setmana passada, les entrades es van posar en circulació a l'hora prevista i que ha estat una qüestió de sobredemanda la que ha provocat els errors en el sistema de retirades. També demanen a tothom que n'hagi pogut rebre de més, que les torni, per poder-les oferir de nou al web. Mentrestant, aquest dimarts al matí ja estava gairebé enllestida la instal·lació de les grades que acolliran el públic a la coca central del passeig.

Paraules clau:

Notícies relacionades