Back to top

Esgotar les possibilitats de ser cap de sèrie a la Copa davant el Voltregà

Els roig-i-negres tornen a la competició després de l’aturada nadalenca rebent als osonencs al Palau en el darrer partit de la primera volta de l’OK Lliga.

Jornada clau per conèixer els vuit equips classificats per la Copa del Rei, dels quals n'hi ha set que ja saben que hi seran, entre els quals el Reus Deportiu Virginias. La tretzena jornada servirà per descobrir el quart cap de sèrie i el vuitè classificat pel torneig del KO. De moment, però, ja s'han hagut d'ajornar dos partits de la jornada per la COVID-19.

El Reus, si no hi ha cap inconvenient sanitari de darrera hora, rebrà al Voltregà al Palau d'Esports. Els osonencs són vuitens i arriben amb una dinàmica similar a la dels reusencs, dues victòries en els dos darrers partits, a més, deixant la porteria a zero.

Una victòria del Voltregà els donaria el bitllet per la Copa, mentre que el Reus buscarà la victòria per mantenir les opcions a ser quart i per tant cap de sèrie. De moment, el quart classificat és el Noia, que ha hagut d'ajornar el seu partit per la COVID.

El partit es disputarà aquest dissabte, 8 de gener, a les 20 h, al Palau d'Esports del Reus Deportiu.

Paraules clau:

Notícies relacionades