Back to top

Un esmorzar popular inaugura el carrer 1 d'octubre de Mont-roig del Camp

Mont-roig ha inaugurat el carrer 1 d'octubre aquest diumenge al Poliesportiu Municipal. Ho han fet amb un esmorzar popular i diferents actuacions dels Xiquets de Reus, la colla de Gegants, entre d'altres. Els beneficis de l'esmorzar es destinaran a les arques de la Caixa de la Solidaritat
L'esmorzar popular s'ha fet al Poliesportiu Municipal

L'ANC de Mont-roig del Camp ha organitzat un esmorzar popular per inaugurar el carrer de l'1 d'octubre. La població del Baix Camp va ser la primera en tota Catalunya en decidir que tindria el nom 1 d'octubre al nomenclàtor municipal. El consistori va aprovar al ple municipal canviar el nom al camí de les Arenes, en el seu tram urbà; en una decisió que es va justificar com un acte per condemnar la repressió policial viscuda.

Per la seva part Coordinador Local de l'Assemblea de Mont-roig, Xavier Angles ha assegurat que "vam creure oportú que "la iniciativa que va portar a terme un veí de posar el nom de l'1 d'octubre s'inaugurés amb una festa"

També hi han assistit els Avis i Àvies per la Llibertat. Una de les representants, Loudes Pujol ha explicat que "ells han donat suport a la iniciativa i s'hi han sumat".

L'esmorzar ha tingut lloc al Poliesportiu Municipal de Mont-roig. Han actuat les colles de Gegants i Grallers, els Xiquets de Reus, els Músics per la Llibertat i la Colla Sardanista de Mont-roig. Els beneficis que s'han aconseguit en l'esmorzar es destinaran a les arques de la Caixa de la Solidaritat.

 

 

Paraules clau: