Back to top

Un espectacle per reflexionar sobre el suïcidi i el tabú que representa

"Suicide Notes" ens parla sobre el suïcidi a partir dels últims textos que ens van deixar brillants escriptors, artistes o músics

La regidoria de Salut i Esports ha programat per a aquest divendres l'espectacle "Suicide notes", de Marc Caellas i David G. Torres, un muntatge que proposa reflexionar sobre el suïcidi i el tabú que representa. La funció serà el dia 9 de febrer, a les 19:00 h, al teatre de l'Orfeó Reusenc i té l'entrada gratuïta amb inscripció prèvia en aquest enllaç.

Sinopsi

"Suicide Notes" és una creació de Marc Caellas i David G. Torres que proposa reflexionar sobre el suïcidi i el tabú que representa. Un concert audiovisual a partir dels últims textos que ens van deixar brillants escriptors, artistes o músics. 

Un músic i una actriu celebren sobre l'escenari ho celebren en una catarsi col·lectiva per seguir vius. És la preparació d'un concert, i un concert la preparació d'un suïcidi i... també la celebració de la vida.

No parlar del suïcidi evita suïcidis? Qui tem molt a la mort és perquè també tem a la vida? Per què no són tristes les notes de suïcidi? Les notes de suïcidi són un intent d'entaular una comunicació. En marcar i explicar la decisió d'abandonar la vida, la sobreviuen de manera infinita.

Fitxa Tècnica

Idea, dramatúrgia i adreça: Marc Caellas i David G. Torres

Interpretació: Esteban Feune De Colombi i Sara Vidal

Músics: M.O.N.K (Antonio Miyagi i JPBAlcazar)

So: Carlos Parra

Il·luminacions: Conrado Parodi

Una producció de Marc Caellas, David G. Torres, Antic Teatre i Festival TNT

Paraules clau:

Notícies relacionades