Back to top

Un espectacular màping il·luminarà la façana de la Casa Navàs

Es projectarà durant diversos dies a partir de les 22.15 h.

llums i colors. La creació és obra d’Alba G. Corral, la qual ha volgut dotar la joia modernista de Lluís Domènech i Montaner d’una segona pell visual i sonora que n’expliqui de manera intimista i amb gran delicadesa la història més oculta.

 

Alba G. Corral és artista visual madrilenya de renom internacional, establerta a Sant Carles de la Ràpita. Ha presentat els seus treballs en diversos festivals i esdeveniments a Europa, Japó, Mèxic i Estats Units. És també comissària del festival Eufònic de les Terres de l'Ebre.

Horaris i dies

La primera projecció videomusical es podrà veure des de qualsevol punt de la plaça del Mercadal aquest dijous, 26 de maig, a les 22.15 h. Cada passi té una durada aproximada de 10 minuts i s’aniran repetint fins a la mitjanit perquè tothom pugui gaudir de l’espectacle. Les projeccions també es repetiran els dies següents, 27 i 28 de maig, a la mateixa hora i s’està estudiant la possibilitat d’allargar-ho més dies. 

casa navas reus

Festival ISEA 2022

Vermuts Miró és el promotor de la projecció del màping a la façana de la Casa Navàs que, a més a més, s’inclou dins del programa del festival internacional de l’art electrònic ISEA 2022, que el mes de juny tindrà lloc a Barcelona.

Entre les activitats prèvies del festival també s’inclou l’exposició «Beep Collection: Origins», comissariada per Roberta Bosco i Stefano Caldana i amb la participació d’una vintena d’artistes amb obres incorporades a la BEEP {collection}, que es podrà visitar al Centre d’Art Cal Massó del 26 de maig al 23 de juliol.

El festival ISEA 2022 (International Symposium on Electronic Art), impulsat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), és un dels certàmens més importants en l’àmbit mundial que fusiona l’art amb el disseny, la ciència, la tecnologia i la societat i que feia més de 10 anys que no tenia lloc a Europa. Els organitzadors de l’ISEA són els que han escollit la ciutat de Reus com una de les extensions més destacades del festival.

Paraules clau:

Notícies relacionades