Back to top

Esperant l'arribada d'una família de refugiats

Cada estiu l'Ana i el Joan Ramon acollien a l'Anastàsia, una noia ucraïnesa que llavors tenia sis anys. Amb l'esclat de la invasió de Rússia, l'Ana no han dubtat en obrir les portes de casa seva perquè pugui venir amb la seva família.

Cada cop són més els veïns i veïnes del Camp de Tarragona que s'estan solidaritzant amb el poble d'Ucraïna des que va començar l'atac de Rússia contra el seu país. Tres setmanes de guerra que ja han trencat completament la vida de milions de persones. Avui ens hem volgut apropar a una història que, de fet, va començar molt abans de l'inici del conflicte.

L'Ana i el Joan Ramon són una parella que des del 2011 cada estiu acollien a l'Anastàsia, una noia ucraïnesa que, quan va venir per primera vegada, tenia sis anys. Amb l'esclat de la invasió de Rússia al seu país, l'Ana no han dubtat en obrir les portes de casa seva perquè puguin venir amb la seva família cap aquí. Un viatge molt llarg que no està sent gens fàcil i que ha implicat deixar al pare de la família, que és metge, a Ucraïna. Avui hem conegut més a fons la seva història.

Paraules clau:

Notícies relacionades