Back to top

Esquerra celebra la majoria independentista

Els militants d'Esquerra Republicana han viscut una nit electoral amb expectatives i nervis a la vegada. S'han situat com a segona força a la circumscripció de Tarragona, amb el suport de gairebé el 24% dels vots.
Esquerra celebra la majoria independentista.

La nit electoral s'ha viscut amb nervis i molta expectació per part d'Esquerra Republicana. S'han situat com a segona força a la circumscripció de Tarragona, amb el suport de gairebé el 24% dels vots. Uns resultats que es podrien considerar semblants als de fa dos anys, quan formaven part de la coalició de Junts per Catalunya. En aquells moments, la coalició va aconseguir 9 diputats i, en aquesta ocasió, Esquerra n'ha sumat cinc.

A Reus, el seguiment de la jornada electoral s'ha dut a terme des de la Sala Santa Llúcia. On la número 2 va celebrar la majoria independentista. La diputada electa d'ERC, Noemí Llauradó, ha destacat que 'estem molts contents perquè la majoria sobiranista torna a guanyar'. 

A Reus, Esquerra també ha estat la segona força, darrere de Ciutadans. Va reunir gairebé el 20% dels vots, és a dir, poc més d'11.000 suports.

Paraules clau: