Back to top

Esquerra a Reus es postula com el relleu de Pellicer

Els republicans han exposat els projectes enllestits durant el mandat en un balanç a un any de les eleccions. Noemí Llauradó assegura que l'objectiu és aconseguir ser la llista més votada per liderar el govern.

Esquerra Republicana a Reus ha tornat a fer balanç de l'any al govern al marge dels seus socis del Mercadal. El partit que encapçala Noemí Llauradó ho ha fet així durant els tres exercicis d'aquest mandat. Aquest dilluns, la formació republicana ha volgut treure pit de les obres executades i la planificació per encarar el futur de la ciutat. Futur que, segons Llauradó, passa ara per erigir-se en el relleu de Pellicer a l'alcaldia. 
 
La campanya electoral fa temps que s'ha iniciat i tot i que els diversos partits insisteixen que encara queda un any per als comicis tots van llençant missatges controlats per tal de marcar perfil polític. Ara bé, aquesta fam per posicionar-se també ve acompanyada d'una clara estratègia de control del discurs: no es responen les preguntes incòmodes apel·lant al fet que encara queda un any pel maig del 2023. 

A la recerca de la victòria electoral

Aquest dilluns ha estat el torn d'Esquerra, que ha aprofitat el balanç de l'any al govern per postular-se com a relleu al capdavant de l'alcaldia. Amb tot, Noemí Llauradó, la candidata dels republicans, no deixa clar amb quins socis vol governar durant el pròxim mandat si l'aritmètica li permet escollir. Sí que reitera que aquests quatre anys al capdavant de la vicealcaldia els ha permès consolidar el projecte i també els regidors han après com moure's pels ambients polítics del  Mercadal. L'objectiu, segons Llauradó, és guanyar les eleccions amb un vot més que els segons per tal de poder construir un govern al voltant d'Esquerra.

Pel que fa a les obres i projectes, els republicans asseguren que abans de les eleccions s'enllestiran un grapat de projectes del govern. 

El desdoblament del CAP Sant Pere 

Esquerra també ha exposat les complicacions que s'han trobat per executar el desdoblament del CAP Sant Pere. Un projecte anunciat durant la campanya electoral del 2019 i que de moment continua aturat. Tal com va anunciar Llauradó a Canal Reus, la previsió és que les obres del nou equipament comencin el 23. Aquest dilluns han assegurat que el projecte es podria presentar en breu. 

Paraules clau:

Notícies relacionades