Back to top

Esquerra també aposta pel vot útil el 26M

La candidata dels republicans, Noemí Llauradó, acompanyada del Conseller Josep Bargalló i d'altres membres del partit, ha dut a terme aquest divendres al vespre un dels dos actes centrals de campanya. Han reunit a més de 100 persones a la plaça d'Evarist Fàbregas.
Noemí Llauradó, a la plaça d'Evarist Fàbregas.

Un lloc simbòlic. El Pallol. La plaça d'Evarist Fàbregas. El primer alcalde republicà de Reus. Esquerra ha celebrat aquest divendres el primer dels grans actes previstos aquesta campanya electoral. Ha mobilitzat un centenar llarg de persones en un míting que ha arrancat Montserrat Flores i que ha comptat amb els parlaments de la candidata per Europa, Helle Kettner i l'empresari i independent Carles Prats. Han tancat l'acte Josep Bargalló, Conseller del Govern, i Noemí Llauradó, alcaldable a Reus. 

Prats, ha defensat la importància de tornar a lligar Reus amb les empreses i dinamitzar el territori, mentre que Bargalló ha recordat aquells temps en els quals Esquerra governava la ciutat "i s'impulsaven polítiques com les oficines municipals d'escolarització". Llauradó ha apel·lat al vot útil i a la mobilització de les prop de 13.000 persones que van votar els republicans el passat 28 d'abril. 

El segon gran acte de campanya dels republicans està previst pel pròxim dijous, 23 de maig, a la plaça de la Llibertat. 

Míting d'Esquerra al Pallol