Back to top

Esquerra vol ser el futur de Reus

Noemí Llauradó ha pronunciat una conferència en la qual ha recordat les línies estratègiques de la filosofia republicana.

Noemí Llauradó ha dibuixat aquest dimecres les principals idees i arguments que exposarà en campanya electoral. La candidata d’ERC a l’alcaldia de Reus ha pronunciat una conferència al Teatre Bartrina i ha detallat les transformacions que desitja per a la ciutat. Sense entrar en grans projectes, Llauradó ha parlat de seguretat, d’habitatge, de drets socials i medi ambient, per posar alguns exemples. 

Especialment interessant ha estat l’aposta de Llauradó per l’increment de la indústria a la ciutat, de la que n’ha detallat els nombrosos avantatges. Una indústria que ha de ser d’acord amb la realitat de la ciutat’ sobretot pel que fa a l’encaix amb el comerç i l’agricultura. 

La mobilitat del futur

També ha destacat la necessitat d’incrementar la mobilitat sostenible, amb el tramvia del Camp de Tarragona i la nova estació intermodal a tocar del terme de Reus. Llauradó no ha fet cap gran anunci, i s’ha basat pràcticament durant tot el discurs en conceptes filosòfics sense entrar-ne en detall, per bé que ha ofert un dibuix acurat de les principals línies i eixos del que vol implantar si es converteix en la nova alcaldessa de la ciutat.

Al cap i a la fi es tractava d’una conferència on, tot i que ha demanat explícitament el suport dels assistents el pròxim 28 de maig, encara no tocava llençar grans proclames.

Paraules clau:

Notícies relacionades