Back to top

Un estiu ple d'activitats als barris de Reus

S'organitzarà un torneig de futbol sala, es continuarà amb el cinema a la fresca i s'enceterà un cicle musical de concerts vermuts per recollir material escolar per a nens del Senegal.

Una vintena de barris participaran en la segona edició del Cinema a la fresca, una iniciativa que es va engegar l'any passat i que va tenir molt bona acollida per part del veïnat. Per això mateix, enguany més barris s'hi han adherit. Durant tot l'estiu es faran sessions a l'aire lliure en les diferents zones de Reus.

Cinema a la fresca

1r torneig de futbol sala

Durant tot el juliol, es farà un torneig de futbol sala on participaran almenys 8 barris de la ciutat. Tal com explica el president de la FAVR, Marcos Massó, els partits es jugaran els divendres i dissabtes del mes de juliol al polilleuger municipal Cèlia Artiga.

Torneig de futbol

'Apropem la música als carrers'

També durant tot l'estiu, es faran diversos concerts vermuts en diferents barris. Un cicle musical solidari que s'enceta enguany i que pretén ser un punt de recollida de material escolar per a nens del Senegal. Un projecte encapçalat pel músic reusenc 'El Toubab'. De moment, els concerts es faran al barri Fortuny, al barri del Carrilet, al barri Niloga, als Jardins de Reus i l'associació de veïns Santuari de Misericòrdia.

Música als barris

Dues noves associacions

Un estiu ple d'activitats organitzat per la Federació que, actualment, ja compta amb 33 associacions de veïns, dues de les quals s'han adherit recentment. Aquestes són l'Associació de Veïns plaça de la Cultura de la Pau i Mas Magrané.

Paraules clau:

Notícies relacionades