Back to top

Evacuats una desena de veïns per un incendi en un pis a Cambrils

S'ha cremat la cuina d'un dels pisos de la primera planta de l'edifici, situat al carrer Robert Gerhard. Hi ha hagut 11 desallotjats i la resta de veïns s'han confinat als pisos superiors de l'immoble.

Ensurt sense ferits aquesta passada matinada en un edifici del carrer Robert Gerhard de Cambrils. Al voltant de tres quarts de set del matí, s'ha declarat un incendi a la cuina d'un primer pis. A causa de les flames, els Bombers han hagut d'evacuar 11 persones, algunes d'elles a través dels balcons amb l'autoescala.

La resta de veïns dels pisos superiors de l'immoble, s'han hagut de confinar a dins dels seus domicilis pel fum que s'acumulava a l'escala interior de l'edifici. Els Bombers hi han treballat amb nou dotacions mentre que el Sistema d'Emergències Mèdiques hi ha enviat quatre unitats.

L'incendi ha estat extingit ràpidament, tot i que al voltant de les 10 del matí d'aquest dissabte, els Bombers continuaven ventilant el pis i les zones comunes de l'edifici; i revisant la resta de pisos.

Paraules clau:

Notícies relacionades