Back to top

Executades la meitat de les inversions al Castell d'Escornalbou

Creix el nombre de visitants al Castell Monestir d'Escornalbou. Aquest és un dels primers indicadors que avalen les obres realitzades a la zona, en el marc del projecte transformador "Operació Baronia d'Escornalbou" impulsat per la Diputació de Tarragona i la Generalitat. De moment, dels quatre milions d'euros pressupostats se n'han executat uns dos milions.
imatge aèria del castell monstir d'escornalbou

L'arribada de l'aigua al Castell Monestir d'Escornalbou, el passat mes de juny, va ser un punt d'inflexió de l'ambiciós projecte que està en execució, i que preveu transformar l'espai i dinamitzar-lo tant a nivell turístic com econòmic. La intervenció a la zona es preveu en tres fases.

De moment, s'ha invertit la meitat dels quatre milions d'euros de pressupost, és a dir, s'han executat millores per valor d'uns 2 milions d'euros.

Les properes actuacions es focalitzaran en la restauració de l'edifici i la incorporació de serveis com l'obertura d'un punt de recepció dels visitants, d'una cafeteria i d'un restaurant. Tot plegat ha d'estar enllestit d'aquí a tres o quatre anys.

Des dels pobles de la Baronia celebren les inversions milionàries per l'impacte positiu que els pot suposar a curt i llarg termini.

Els municipis propers al Castell Monestir preveuen que l'impuls de la marca Escornalbou suposarà un revulsiu per la zona tant pel que fa a l'atracció turística com a la promoció de la gastronomia i dels productes locals.

Paraules clau:

Notícies relacionades