Back to top

Exhaurits els Bons Reus de Primavera

A partir del 6 de juny, tornarem a posar en circulació, diàriament, els bons caducats per no utilització

Aquesta tarda, dimarts 18 de maig, s’han exhaurit la totalitat de bons emesos ahir dilluns. En la nova Edició de Bons Reus, en paraules de la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ‘l’Ajuntament de la ciutat ha injectat directament al sector del comerç, restauració i serveis, un total de 200.000€ en Bons Reus pertanyents al Pla de Reactivació Econòmica i Social.

"La nostra pretensió és, novament, de manera senzilla, fer circular el diner, és a dir, millorar de forma substancial el fons de maniobra dels establiments alhora que ajudem a la ciutadania en l’adquisició de bens de consum i de serveis en moments prou complicats per a la majoria"

A partir del 6 de juny, es tornaranb a posar en circulació, diàriament, els bons caducats per no utilització, en funció de la seva data de caducitat que dependrà del dia de descàrrega.

El passat 17 de maig, l’Ajuntament de Reus, mitjançant l’Agència Reus Promoció, va encetar la cinquena fase de la campanya Bons Reus, amb la posada en circulació de 40.000 bons, destinats a persones majors de 18 anys.

Paraules clau:

Notícies relacionades