Back to top

Exhibició de la Guàrdia Civil en una escola de Mont-roig del Camp

Els menors han rebut explicacions sobre la tasca quotidiana de la Guàrdia Civil i han pogut assistir a una exhibició per part dels guies canins i els seus gossos

El passat dia 5 de maig en el marc d'una activitat escolar relacionada amb la Setmana de la Policia, el Centre d'Educació Infantil i Primària Marcel·lí Esquius de Miami Platja va escollir com a cos policial a conèixer a la Guàrdia Civil. Una comissió de Guàrdies Civils es van desplaçar fins al centre escolar i van participar en el marc d'aquesta activitat explicant als petits les funcions que fan a la seva feina diària com a Guàrdies Civils.

Guies canins juntament amb els seus gossos, pertanyents al Servei Citològic de la Comandància de Tarragona, especialistes del SEPRONA que s'han traslladat amb motos TT i personal del Servei de Fiscal i Fronteres van ser els protagonistes juntament amb els menors d'una exhibició i explicació de les funcions que exerceixen aquests especialistes.

Els menors han rebut explicacions sobre la tasca quotidiana de la Guàrdia Civil i han pogut assistir a una exhibició per part dels guies canins i els seus gossos, fent cerques i localitzant objectes perillosos.

Paraules clau:

Notícies relacionades