Back to top

Èxit en el concert de Raphael al Parc del Pinaret

El Parc del Pinaret va celebrar ahir la setena nit de música amb l'actuació de Raphael que va aplegar un públic de totes les edats.

La veu de Raphael va passar aquest dijous per l'escenari del Festival Internacional de Música de Cambrils celebrant la setena nit d'actuacions. Els èxits del cantant de balada romàntica, com ara 'Mi gran noche' o 'Qué sabe nadie', i un seguit de cançons més van aplegar el públic més fidel al recinte del Parc del Pinaret. L'artista, a l'edat dels 79 anys, va aconseguir sorprendre i emocionar el públic, fins i tot amb les cançons més desconegudes

Noves versions dels temes més clàssics

El concert, que va acabar exhaurint totes les entrades, coincideix amb la presentació de la seva última gira 'Raphael 6.0' amb la qual l'artista celebra 60 anys de carrera i també els 80 milions de discs venuts. En la seva salutació a Cambrils hi va haver versions actualitzades per a alguns dels seus temes com ara 'Yo soy aquel' que va comptar amb un aire completament nou, adaptant-se a totes les circumstàncies i complint amb les expectatives del públic. Les cançons del seu últim disc, 'Vida Loca' i 'Vivir Así Es Morir De Amor' també van ser algunes de les protagonistes de la nit. 
Aquest cap de setmana serà el darrer del Festival Internacional de Música, que comptarà amb una nit de màgia de la mà del Mag Lari i dues de música amb Els Pets i Nathy Peluso. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades