Èxit en la 25a edició de la Reus-Prades-Reus

La cita va celebrar-se aquest diumenge amb inici i arribada a la plaça del Mercadal amb motiu de l'aniversari de la cita esportiva. 700 participants entre les diferents modalitats van participar en l'edició d'enguany enfrontant-se a un recorregut de gairebé 55 quilòmetres i un desnivell acumulat de 2.950 metres.

La 25a edició de la Reus-Prades-Reus arrencava a les 7 del matí des de la plaça del Mercadal, on els 700 participants es congregaven per afrontar un recorregut de quasi 55 quilòmetres en un dia que es preveia calorós. Una prova amb tres opcions: el format trail, en què la ruta es feia corrent, la caminada tradicional, sense mínims entre punt i punt de control i La Curta, que pujava fins a la Mussara i comptava amb 20 quilòmetres menys de recorregut. El reusenc Jesús García va ser el guanyador de la prova, completant la prova en menys de 5 hores i mitja.

El sol, sobretot a partir de les hores centrals del dia, va acompanyar els participants, que van acusar la xafogor i les altes temperatures de diumenge, per sobre dels trenta graus. Tot i les dificultats, la prova va ser tot un èxit, havent-se convertit en un clàssic de les caminades del Camp de Tarragona. De fet, hi ha participants que han completat les 25 edicions. És el cas de Pere Pinell, que hi participa des de 1997 i que en enguany va completar-la en 5 hores i 45 minuts.

El podi el van completar els també reusencs Marc Balañà i Eloi Ortiz. Dels 700 participants, la majoria, uns 560 participaven de la caminada tradicional, mentre que la resta es repartien entre la modalitat trail i la versió curta del recorregut.