Back to top

Èxit de la jornada "Entre porters roig-i-negres" de la Fundació Futbol Base Reus

La Fundació Futbol Base Reus ha celebrat la trobada "Entre porters roigs-i-negres", una jornada que es va iniciar el 2017 i que s'ha recuperat aquest any. La sessió d'entrenament ha comptat amb la presència dels porters de tots els equips de la base de l'entitat.

Quatre anys després de la primera edició de l'"Entre porters roigs-i-negres", la Fundació Futbol Base Reus ha volgut recuperar aquesta sessió d'entrenaments en la qual participen tots els porters de l'entitat, dividits en diverses estacions. Els jugadors han treballat exercicis de visió perifèrica i velocitat de reacció, i han acabat la sessió amb les batalles de porters.

L'exentrenador de porters del CF Reus, Yvan Castillo; l'exentrenador de porters del CF Reus B, Pablo Martínez; l'exjugadora del CF Reus i que ara està als Estats Units, Maria Subies; l'entrenador de porters de la Fundació, Paco Rodri; i l'entrenadora de l'entitat Sandra Capitán, han estat els encarregats de fer rutllar la jornada. Precisament, Rodri, Castillo i Martínez van ser dels impulsors d'aquesta jornada el 2017.

Homenatge a Josep Juncosa

La Fundació està preparant un homenatge a l'històric Josep Juncosa, coincidint amb el 80è aniversari del seu fitxatge pel CF Reus i després de quaranta anys del primer ascens del club roig-i-negre a la Segona Divisió B, amb el mateix Juncosa com a entrenador. L'acte serà el pròxim 9 de juny a l'Estadi Municipal. 

Paraules clau:

Notícies relacionades