Back to top

Èxit de participació al Mare Nostrum Cup de bàsquet

El bàsquet pren protagonisme amb la novena edició del torneig de bàsquet base Mare Nostrum Cup. Reus serà l'escenari principal de la competició on més de 2.500 esportistes nacionals i internacionals disputaran més de 460 partits. Un Mare Nostrum Cup que s'ha convertit en el torneig de bàsquet més gran d'Espanya.
Novena edició Mare Nostrum Cup

Reus Ciutat del Bàsquet Català 2019 acull la novena edició del torneig de bàsquet base Mare Nostrum Cup. Més de 2.500 esportistes d'entre 8 i 18 anys, procedents d'arreu de Catalunya, Espanya i fins i tot d'Itàlia i Irlanda, visitaran la Costa Daurada del 15 al 18 d'abril. Reus serà la seu principal del torneig on es disputaran 170 dels més de 460 partits. La resta es jugaran a les instal·lacions del Morell, Salou, La Pineda, Vinyols, Constantí i Tarragona.

"Es jugaran 28 partits simultàniament. Les xifres són espectaculars i el torneig no para de créixer", explica el director esportiu del Mare Nostrum Cup, Marc Guasch.

Un rècord de participació que supera la de la passada edició. D'aquesta manera, la competició s'ha convertit en el torneig de bàsquet més gran d'Espanya, fet que genera un fort impacte econòmic a la Costa Daurada, en especial a la ciutat reusenca, que juntament amb el torneig de futbol i futbol sala del Mare Nostrum Cup mourà prop d'uns 4 milions d'euros.

L'exjugador de l'NBA i del FC Barcelona, Audie Norris, acudirà per tercer any al torneig, així com també ho farà durant l'acte de cloenda que se celebrarà al Pavelló Olímpic Municipal de Reus.

Paraules clau: