Back to top

Èxit de participació en la 6a edició de la Pedals Non Stop

Cambrils ha tornat a ser, per sisè any consecutiu, l'escenari de la Pedals Non Stop. Un esdeveniment de cycling organitzat per l'Associació Solidària Pedals Non Stop i amb la col·laboració de l'Ajuntament del municipi per tal de recaptar fons per la investigació del càncer infantil. Una iniciativa on 350 esportistes no han deixat de pedalar durant 5 hores.
Èxit de participació en la 6a edició de la Pedals Non Stop de Cambrils

Durant 5 hores, un total de 350 ciclistes no han deixat de fer rodar les seves bicicletes al Passeig de les Palmeres de Cambrils per tal de recaptar fons per la investigació del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu. Un esdeveniment esportiu i solidari on enguany més de 100 persones s'han quedat sense plaça. I és que algunes de les novetats que s'han incorporat en aquesta sisena edició han afavorit considerablement a un augment de participació.

"Els canvis que hem fet enguany han estat molts positius. Una web on la gent tenia la possibilitat de fer la inscripció, més instructors, més so, una pantalla gegant, més col·laboradors, més places, més espais i logísticament estem millorant molt", explica el president de l'Associació Solidària Pedals Non Stop, Martín Pagliano.

Una iniciativa que s'ha convertit en tot un èxit, motiu pel qual des de l'organització ja estan pensant en incrementar el nombre de places de cara a l'any que ve. I és que no només s'hi han inscrit esportistes del territori, sinó que la Pedals Non Stop ja ha traspassat fronteres.

Unes 5 hores que no s'han fet tant dures tenint en compte el motiu que els motivava a seguir. El mateix motiu que ha animat a molt altres a aportar el seu granet de sorra encara que no fos damunt d'una bicicleta. I és que l'acte també comptava amb dos punts de venda de merchandising per a la causa.

Tot un èxit solidari marcat per les emocions, l'alegria i l'esforç. Però sobretot per la satisfacció de saber que aquestes 5 hores d'esport van destinades a la investigació del càncer que pateixen els valents i les valentes de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Paraules clau:

Notícies relacionades