Èxit de participació en la cursa de Sant Silvestre de Reus

Aleix Vives en categoria masculina i Núria Gil en la femenina van ser els guanyadors de la darrera cursa de l'any.

La tradicional cursa que tanca l'any esportiu a la ciutat, la Sant Silvestre, va comptar amb un recorregut de cinc quilòmetres pel centre de la ciutat amb inici i arribada a l'avinguda de Sant Jordi, just davant de la Fira Centre Comercial.

El miler de participants, que van esgotar de nou tots els dorsals disponibles, van guardar un minut de silenci per la regidora del PSC a l'Ajuntament de Reus, Carmina Pozuelo, que tot just ens va deixar el mateix dia 31 de desembre.

En categoria masculina, la victòria va ser per Aleix Vives amb un temps de 14 minuts i 58 segons, un corredor amb un futur prometedor que recentment va aconseguir el bronze per equips en el Campionat Europeu de Cross sub 20. El podi masculí el van completar Kilian García i Miquel Sánchez.

En categoria femenina, la victòria va ser per Nuria Gil amb un temps de 17 minuts i un segon. L'atleta reusenca és l'actual campiona estatal i subcampiona europea de trail. El podi el van completar Paula Hritiuc i Katherine Jane en segona i tercera posició respectivament.