Back to top

Èxit en el primer cop del Maximum Pàdel Tour al Monterols

El circuit de pàdel amateur i semi-professional, Maximum Padel Tour, tancava aquest diumenge el seu pas pel Reus Monterols, amb més de 180 parelles participants.

Matí de diumenge de finals de pàdel. I és que avui el Maximum Pàdel Tour tancava el seu pas pel Club Tennis Reus Monterols. Nou dies de competició que han aplegat més de 180 parelles de joc, entre socis i no socis del club. Unes bones xifres de participació, després d'una temporada molt dura pel certamen, a causa de la pandèmia.

Aquest era el primer cop que el Reus Monterols formava part del circuit, però la bona resposta per part dels responsables i socis del club indica que no serà l'última. La competició ha esdevingut una oportunitat per als participants, ja que han pogut jugar amb nous contrincants, en partides organitzades durant tota la setmana i amb un clima de competitivitat força potent.

Encara queden més parades

La competició, que s'allargarà fins al mes de desembre, s'estructura en duels de màxim una hora i quinze minuts. Els certàmens es classifiquen en challengers, gran slam, super gran slam i el torneig final. I el proper destí del circuit és el Club Tennis Salou, que l'acollirà del 24 de juliol a l'1 d'agost.

calendari maximum padel tour

Paraules clau:

Notícies relacionades